Jawapan

2016-05-03T20:32:40+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Nama Alamat                                                                 Tarikh : 3 Mei 2016
-----------------------------------------------------------------------------------------(Jawatan Majikan) Alamat Majikan

Tuan,
SEBAB TIDAK HADIR BERTUGAS PADA BULAN MEI 2016
Dengan segala hormatnya saya merujuk kepada perkara di atas.
2.         Saya terlebih dahulu ingin memohon maaf diatas kelakuan saya yang melanggar tatatertib sebagai penjawat awam di bahagian ini. Perkara ini berlaku diluar kawalan saya terutama apabila saya dapati cuti tahunan saya telah habis digunakan, saya juga terdesak untuk tidak hadir bertugas diatas sebab masalah keluarga yang tidak dapat saya elakkan yang menyebabkan saya terpaksa mengambil cuti kecemasan. Walaupun begitu, pada tarikh berkenaan saya telah pun memaklumkan perkara ini kepada pegawai atasan saya terlebih dahulu dan setelah diberi penerangan akibat dari perbuatan saya ini. Saya dengan rela hati dan sepenuhnya bertanggungjawab di atas perlakuan saya ini.
4.         Oleh yang demikian, dengan rasa rendah hati besarlah harapan saya agar tuan dapat memberikan pertimbangan sewajarnya terhadap saya. Kerjasama dan perhatian awal tuan dalam perkara ini amat saya hargai dan dahului dengan ucapan terima kasih.
Sekian.
Yang Benar,
(NAMA) JAWATAN NO. KP
s.k       : Setiausaha Bahagian Sumber Manusia