Jawapan

2016-05-09T12:31:48+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Maryam - Wei, izzati.. Aku tak sukalah Alyaa tu.. Dia menggedik sakan dengan crush aku..
Izzati - Apa masalahnya kalau ya pun.. Diorang kawan aja. Bukannya nak buat apa-apa yang tak elok pun. Cuba sangka baik sikit.
Maryam - Aku rasa dia suka kat Alyaa.. Tengoklah cara dia pandang Alyaa time dia tengah makan.. Semacam aja.
Izzati - Kau ni, dia tengah tengok drama dekat tv tu la..
Maryam - Ah! Aku tak kisah ! Apa-apa pun dia tetap tak boleh rampas apa-apa dari aku! Aku nak kesemuanya! Semua yang Alyaa ada.
Izzati - Maryam, sabarlah.. Kenapa jerit - jerit tak tentu pasal.
Maryam - Aku dah lama simpan dendam dekat Alyaa tu. Ramai budah batch kita sokong dia jadi penolong leader batch ! Aku nak ambil jawatan tu..
Izzati - Maryam, marilah saya cakap dekat Alyaa pasal benda ni. Benda ni tak boleh berlautan.. Bulan depan dah UPSR.. Ingat tu sikit..
Maryam - Baiklah zati..