Jawapan

2016-05-04T21:26:42+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
LAWATAN SAMBIL BELAJAR KE PENERBITAN MAJALAH
Persatuan Bahasa Malaysia,
Sekolah Kebangsaan Taman Kim Soon,70400 Seremban,NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS._______________________________________________________________________________Tuan Pengarah Urusan,Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd.,50-54, Lorong Rahim Kajai 14,Taman Tun Dr.Ismail,60000 KUALA LUMPUR.                                                                                     6 OGOS  2011Tuan,Lawatan Sambil Belajar Ke Penerbitan KarangkrafMerujuk perkara di atas, sukacita dimaklumkan bahawa ahli-ahli Persatuan Bahasa Malaysia sekolah kami bercadang untuk ke penerbitan tuan. Lawatan tersebut sebagai satu cara untuk mendedahkan ahli dengan pengalaman penerbitan. Ini selaras dengan hasrat kami untuk menerbitkan buletin persatuan.
2.         Ini merupakan lawatan pertama dari sekolah kami ke penerbitan tuan. Ahli-ahli memang berharap sangat untuk mengetahui cara-cara penerbitan majalah ‘Dewan Pelajar’Untuk pengetahuan tuan, majalah tersebut kami langgani sebanyak 200 naskah sebulan.
3.         Sehubungan dengan itu , bersama-sama ini disertakan butir-butir lengkap untuk maklumat pihak tuan.          3.1.   Tarikh  :  Sabtu, 24 OGOS 2001          3.2.    Waktu  : 9:30 pagi – 11:30 tengahhari          3.3.   Peserta  : 40 orang murid dan empat orang guru4.         Bagaimanapun, jika tarikh tersebut tidak sesuai, pihak tuan boleh mengubah tarikh lain. Kami sedia menanti waktu yang sesuai ke tempat tuan. Namun, sama ada kunjungan kami diterima atau tidak, diharapkan berilah jawapan segera untuk memudahkan kami membuat persiapan.5. Kerjasama dan perhatian tuan memang kami harapkan. Kami yakin pihak tuan tidak akan mengecewakan harapan kami. Sesungguhnya ada jalan untuk kami ke penerbitan tuan.Sekian, terima kasih.
Yang menjalankan tugas,
Farizah Dakir(FARIZAH BINTI DAKIR)Setiausaha,Persatuan Bahasa Malaysia,Sekolah Kebangsaan Taman Kim Soon