Jawapan

2014-07-05T16:00:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Pemerhatian xperlu kot . soal selidik yang penting , selepas dapat respon kena buat graf berdasarkan pendapat mereka
Klau x nk buad graf, jadual pon boleh kan
2014-07-05T16:05:09+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Buat soal selidik je, lagi penting. tapi klau nk buat dua dua pun lagi elok :) 
annurukhti : yup :) Borang Soal Selidik .
erm..,tapi ckg saya x sruh pon buat yang tu.. just suruh buat yang kira bilangan kenderaan smue tu~.. cam mne ni??
kira bilangankenderaan? erm~ yg mne tu? tnye la balik kat cikgu awk sbb kerje kursus ni cikgu skola sendiri yg semak . maybe ade care yg lain, tapi HASIL kajian tu ttp same.
sekolah saya kene buat pasal pencemaran udara.. so,kteorg kne bwt kire2 bilangan kereta dkat satu pekan.. mungkin yang tu utk pmerhatian kami.. msalahnye skrang psal borang soal slidik ni.. kelas lain mmg ad buat.. kelas saya sorang ni je.. tu yg saya pning skit.. x per lah. nnti sya tnye balik.. terima ksih.. :)
ouh . btulla , yg tu pemerhatian . sesame :)