Jawapan

2014-07-05T20:41:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Yup kena buat kaedah soal selidik. Tapi kalau tak buat pun takpe. Ambik kaedah lain .tapi my teacher cakap if buat kaedah ni dapat markah lebih sikit.
2 5 2
Komen telah dipadam
borang soal slidik neh bley main buat je .. sbb ckgu sy ckp.. dye bkannye check ponn org yg kite soal tu.. ckgu sye ckp klo xnk sshkn dri.. buat je mcm mne ponn.. yg pnting ade borang soal slidik tu...
2014-07-05T20:42:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ya . nak lebih pun boleh . tapi yang wajib memang 10
2 4 2