Jawapan

2016-05-12T16:31:19+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bukan ke kena buat kerja kursus je kan..geografi and sejarah based on kerja kursus..kami batch 99 buat mcm tu..tak buat exam but just buat kerja kursus.,even batch tahun lepas pun mcm tu..geo and sej no exam