Jawapan

2016-05-13T23:52:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Hafal formula.. Faham apa yg dipelajari.. Tu je..
1 2 1
no i mean mcm apa kaedah dia ex klau math kna byk buat latihan,klau sains kna buat apa ye. bua latihan jugak ke,hafal ke,buat notake..
Baca kembali nota² form1&2...(klau skrg ni form3)
Kalau sains buatlah latihan setiap hari macam org inggeris cakaplah practice makes perfect
fokus time cikgu mengajar,bagy faham apa yg cikgu ajar,buat latihan,ulangkaji,berdoa,tawakkal...and then A
2016-05-13T23:56:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
-buat latihan banyak
-baca buku sains dan hafal
-tengar cikgu cakap apa dgn teliti
-ada apa2 soalan tanya cikgu
3 5 3