Selamat petang. boleh share tak ape2 kata [email protected] daripada org terkenal yg korang tahu?nak letak dlm karangan masa exam. thanks.

1
kata² hikmah yg mcm mna tu?
apa² je,dari s'sorg tokoh terkenal yg awak tahu

Jawapan

2016-05-17T15:12:38+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
-kecantikan yang abadi terletak pada keelokan adab dan ketinggian ilmu seseorang,bukan terletak pada wajah dan pakaiannya(Hamka)
-kalau hidup ingin merdeka,tiada tercapai hanya berkata,ke muka maju sekata,maju kita,melemparkan jauh jiwa hamba(usman awang)