For geo, kita kena bagi bukti kan untuk setiap kaedah. Macam mana nak bagi bukti kalau melayari internet? Until now i dont understad. Srs, help me pls.

1
nyatakan url dia lh,,,
yg itu saya tahu. Tapi my teacher cakap kena print out apa semua tu. maksudnya?

Jawapan

2014-07-06T12:01:39+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ye bg link or bahan yg kita dah gunakan . saya pon sama was2
Cikgu saya cakap kena print out if kita tengok internet. Maksudnya apa eh?