Jawapan

2016-05-19T19:39:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Hope dia dapat terima balasan dri tuhan. hehe..
1 5 1
Jawapan Paling Bijak!
2016-05-19T19:52:10+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
''Kau jangan ingat aku bahagia dengan kau je. Ngan orang lain pun aku bahagia la. Well, sekarang ni aku dah ade boyfriend lagi hensem dari kau la. Well, aku ni kan hot.''(perasan sikit)
#harapmembantu^_^
1 5 1
hha:)
nak gune for ex ke ?
sapa² je lh yg sakitkan hati kita. haha
alls..tq ye..sdh bgi jwban..hehee
sesuai . cume change sikit ayatnyee