a ah kan? takpe tak payah ajar pun. Saya boleh belajar sendiri. Terima kasih ya sudi komen
btw saya cikgu
oh . nice to know you CIKGU :) okay lah nak makan jap.bye
u are teacher!!??
ILOVEBRAINLY??

Jawapan

  • AAfro
  • Bercita-cita tinggi
2016-05-25T00:12:10+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Saya tak bijak sangat. spm pun b+ je ahaha