Jawapan

2016-05-23T18:44:47+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Pelajar tidak pandai bergaul dengan lelaki/perempuan dan berasa takut atau tidak selesa ketika bersama
Xsemestinya, yg sekolah campuran pun ada je yg x erti bergaul dengan org yg berlainan jantina, jawapan awk terlalu stereotaip
stereotaip tu apa
okay,saya masih budak mentah
Stereotaip tu tanggapan negatif yg umum terhadap benda, perkara, orang . Tanggapan begitu x slalunya betul.
ouh...okay
2016-05-23T20:43:31+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Maybe diorang akan susah bergaul dengan orang lain but betternya satu jantina lagi bagus cause lelaki/perempuan akan terbatas pergaulannya. So, keburukannya takdelah banyak sangat.
#harapmembantu^_^
tetibe lak ann xD
haah
macam dah lama kenal pulak
kihkih ... beza doh taraf ... 2 tahun ...
tu leer