Jawapan

2016-05-31T21:29:06+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ok rileks...make sure awak study topik yg awak suka dan x brapa suka tu awak amik tau jgk ''at least''...saya sarankan awak study group sbb tu je jln terakhir
2 3 2
tapi nak pegang buku cuti ni pun malas
klu malas mcm mana nk berjaya dikk oii
okay saya usaha
good
senang je..beri tumpuan sebaik baiknya semasa guru mengajar..buat ulang kaji apa yang cikgu dah ajar pada hari it...kerana ianya akan membantu awak utk menyimpan memory...
2016-05-31T21:36:57+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sama la..next week dh ad assignment..tp still bzy dgn fb,wechat,instagram,musically..tp kadang2 tengok buku tu kejap dri tengok media sosial..bak kte org kedah.hangat2 tahi ayam
thank you
sya stay kedah..even stay kedah..assignment dgn homework lg,tsyen skolah g,tsyen luar lg,aktiviti koko skolah lagi..soo..time2 cuti ni la nk duduk rilex skjp..tp xbleh la rilex sgt sbb banyak lg yang menanti
hm tu yg buat awak stress senanya..biasa la tu..moga awak2 sume berjaya ok
cuti 2 minggu ni saya mmg langsung takde apa ii kerja mmg 24 hours free gile ii tapi malas tu punya lah tahap gaban
hahaha...kan..sifat malas tu dtg bila time cuti..and time cuti jgakla parent sruh buat itu ini,ajak sana sini..