Assalamualaikum bagi org islam...selamat tengahari bagi semua...saya nk tanya.....Mengapa kita disarankan untuk tidak bergaduh??
berikan isi dan huraian
maybe KBAT...sape boleh jawab KBAT try jap...yg nk jawab simple je pon boleh....saya nk tau

2

Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2016-06-01T12:26:47+08:00
Sbb bila bergaduh syaitan akan mula menghasut untuk marah..bila marah tanpa dikawal itu yg jadi iman turun tu..jadi kurangkan marah muhasabah diri balik mungkin ada betulnya juga apa kata org terhadap kita..yg penting Allah sahaja yg tahu niat kita..itu sudah cukup memadai
2 5 2
bukan no boy tapi not boy
Hmmm
>I am also girl not a boy< yg ni maybe betul
Mmg xnk bgi pon
ok
2016-06-01T12:37:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sebenarnya tak perlu pun nak bergaduh kita perlu berfikir dengan rasional Dan sentiasa positif jangan menuduh org lain lihat kedalahan diri kita sendiri.
2 4 2
alamat umah
Why for what.
x paa kalau laki
X fhm
kalau laki saya mau laa