Jawapan

2016-06-02T00:36:42+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Aku nk share he he....okay..time tu...Aku ngan students Latin solat jemaah
kat surau...tgh wirid tu...kitaorg nampak budak senior jerit...makin lama making ramai org yg kena histeria..and APA yg Aku terkejut ialah..Aku fill ada kewujudan seorg nenek tuaa Sgt...muka nya burok...ada lubang kat dahi...kat hidung pun...dia takda anak tekak...serious burok...Aku ngan geng Aku yg lain (sama sense)tergamam...xtau nak buat APA...mlm tu gak Aku xdapat tdoe...Aku just keluar Dari dorm Dan perhatikan sekeliling...Aku x tau nàk buat apa
1 3 1
Baek ahhh ..kalau ada lagi menyeramkan mohon share dekat saya.. :)
okay..kalau benda tu masih degilnak kacau