Kalau buat isi kat microsoft word pastu print then bawak ke sekolah and masa dalam kelas just salin balik je dari kertas tu ...and dalam kertas tu , isi dia akan ditulis bulat2 dlm kertas yg cikgu akan bagi ....... boleh ke ?? ><

2
Boleh .. asalkan sumber tu jangan same dengan kawan. Klau same pon tukar ayat skit2.
lols , okay . Thanks :)

Jawapan

2014-07-06T21:21:40+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Boleh,, tp diam2 tau! ad segelintir cikgu yg x kasi,, diorg soh hfal kat umah...

haha , k thanks for the tips ;)
my pleasure (:
yerp . cikgu sekolah sya dia sruh hafal :'(
cikgu saya bagi tengok , asalkan sumber tak sme dengan kawan
Kan,, BabyPandaa? Sedih,, tp snyap2 la tiru bahan yg da bwak dr umah.. Haha teging :/
2014-07-06T21:21:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Bole je, noris buat cm2 jgk. Ckgu pn sruh buat mcm2,
Haha , srsly ? ok , buat jelah :D