Jawapan

2014-07-07T01:07:28+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kaedah kajian tu mcm pengenalan kot . awk buat laa huraian , awk buat kajian ni dari internet , pustakaan blablabla . saya tak pndai nak terangkan xD
2014-07-07T01:11:43+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Camni caranye.. awak senaraikan kaedah yg awk gune utk dapatkan maklumat sebanyak 3.. contohnye internet (tulis link dia), org sumber (soal selidik atau temubual) and last contoh adalah ensiklopedia iaitu kamus.. (tulis name kamus,jilid die and tahun du]iterbitkan).. harap dapat bantu :')
x perlu tulis link..itu sumber rujukan... :)
tulis lar beb.. kite dah tanye cikgu dah ==
cikgu kite cakap laen beb... -_-