Jawapan

2014-07-07T22:38:05+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Kalau cikgu saya...suruh buat dalam bentuk point...
Jawapan Paling Bijak!
2014-07-07T22:38:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Point boleh perenggan pon boleh . Nak mixed pon boleh
1 5 1
dia takde bgytau pun objektif ni kne wat cmne..
okay senang buat point jelah , ni isi kena ada
· Mengenalpasti isu-isu perpaduan kaum secara umum
· Mengenalpasti kepentingan perpaduan kaum kepada negara ini
· Menghuraikan cabaran dan kekangan dalam usaha mengekalkan perpaduan kaum di negara ini
· Menyenaraikan langkah-langkah untuk mengekalkan dan memantapkan perpaduan kaum di Malaysia
okeke.. terima kasih yee
dah faham?
kalau tak fhm pun insyaallah allah akn akn permudahkan.. :)