geo saya dah siapkan :D
tinggal buat depan cikgu and hantar
kan? hahaha korang punya sumber internet, lagi apa?
waa untunglahh dah siapp. ahaha. Letak gmba tak? cari bahan dalam buku tak??
kami cikgu suruh cari dari internet nn buku nn majalah kalau nak dapat markah baguss

Jawapan

  • kash
  • Bercita-cita tinggi
2014-07-07T23:35:12+08:00
Tak belajar pun masa form bape2//
yep, yang pasal sistem pendidikan, penjajahan jepun
memang ada aa kat teks book sivik?? rasa cm tak lengkap taw ark sivik punya teks book, mcm sikit. haha
memang dalam sivik tuu sikit maklumat dia. tapi awak boleh mention buku teks sikit sebagai sumber rujukan
sekolah saya dah tetapkan. yg bebas tuu untung gilaaaaa
eh sorry yang pasal sistem pendidikan tu dalam textbook sejarah hahaha