Cara nk mengambil semula sahabat kita..awk semua nk tahu tk?Ada seorang perempuan bernama asiah.dia rmpas sahabat saya..saya sedih sangat semalam..haritu sahabat saya bernama fakihah..semalam anis..saya sedih!!!hrp smua boleh bantu saya

1
please yer.tolong bantu saya..saya nk beri nasihat kepada asiah tu!
jangan sedih. berdoalah. allah pasti bantu kita. in shaa allah
Komen telah dipadam

Jawapan

  • Pengguna Brainly
2016-06-22T11:12:06+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Awak kena lah pujuk mereka pujuk dengan cara yang paling awak rasa berkesan
mungkin awak boleh bawa barang yang cantik cantik ke sekolah biar mereka cemburu nanti mesti fakihah dan anis nak kawan dengan awak semula awak juga boleh berusaha biar bijak nanti mereka mesti nak kawan dengan awak saya harap tips ini berkesan sebab saya pun pernah alaminya saya buat dengan cara macam tu and then saya dapat kawan saya semula diorang mintak maaf ngan saya
Terima kasih sangat sangat anis qaisara.tepat pada masanya...tq very much:-)
saya harap jugak tips ni berkesan.bye!
Komen telah dipadam
Komen telah dipadam