Jawapan

2016-06-24T23:10:49+08:00
1) pengetahuan tu tulis apa yg u dapat tau based on kajian u tu. contoh if istana jahar cakap la u dapat tau pasal adat diraja ke haa 

2) nilai/unsur unsur patriotisme; buat la bangga ke bersyukur ke if bersyukur (untuk masjid) ckp la bersyukur sbb dpt solat berjemaah + dapat eratkan silaturahim bla bla kalau bangga ckp la bangga sbb byk bangunan bersejarah kat negara kita haa

3) harapan tu tulis apa harapan u kat bangunan bersejarah tu contoh berharap bangunan tu tak dilupakan ke apa 

p/s; pandai2 la ye hurai haha btw kalau salah sorry 

cu bagi nom phone ws awak jp
thanks
eh haha kalau nak tanya pape lagi tanya je kat sini or direct msg kat instagram @httpfarahin
sye nk id we chat awak bleh x?
takde wechat la hahaha