Jawapan

2016-06-26T22:27:28+08:00
#Pengenalan
#Latar Belakang
#Struktur Bagunan
#Tujuan Bagunan Dibina
#Fungsi Bagunan pada zaman dahulu dan masa kini
#Langkah2 memelihara/memulihara bagunan
#Rumusan
sama aje.. cuma proses awal kena bagitau bagunan yang dikaji tu mcm mna..bentuk dia.. luas kawasan dia.. phak yg mnguruskn
kerangka kasar sama jgk ..cuma kena tmbhkn lg mklumat drpd proses awal
semua maklumat tu saya dah masukkan dlm kerangka kasar...sbb tu saya jd pening....hihihi
gitu ke? panjang jgk lah kena tulis ni...errmmm
ohh... cikgu saya kata proses awal ngan kerangka kasar maklumat sama pun xpa.. tapi bila penulisan akhir tuu.. kena complicatedkn lg mklumat
2016-06-26T22:37:24+08:00
Dia ada 2 perkara. first tulis sumber rujukan buku, internet, melawat tempat kajian, org sumber bla bla 

1) buku tulis nama pengarang, tahun terbit. nama buku. tempat terbit: penerbit. contoh; 
    
    buku ilmiah:
    abdul razak mahmud, 1998. warisan kelantan. perak: utusan publications sdn bhd

2)melawat tempat kajian tulis alamat tempat tu

3) org sumber tulis nama dia, umur, alamat dia. contoh:
      
    org sumber:
    encik ahmad bin ali, 43 tahun, no.8 jln taman 15400 perak 

4) internet tulis laman web dia. contoh
  
    internet:
    http://wikipedia_org.com
    
    then tulis pulak mengumpul maklumat. for org sumber tulis dialog u dgn org tu tanya soalan pasal bangunan tu. for buku, internet & melawat tempat kajian tulis maklumat apa u dpt based on sumber rujukan u tu.

p/s: kalau tak paham sorry but u boleh cari kat google nanti dia appear good luck!