Jawapan

2016-07-10T16:19:01+08:00
AZMIR1.         Azmir merupakan watak utama drama.2.         Dia seorang anak muda .3.         Azmir menghidap penyakit barah otak.4.         Dia dikatakan telah mengalami sakit jiwa.5.         Azmir menerima rawatan sakit jiwa di Hospital Besar.
ARIF1.         Dia merupakan pengarah drama Sasau.2.         Arif prihatin terhadap keadaan Azmir.3.         Arif telah menasihati ibu Azmir berkaitan dengan kasih sayang ibu terhadap        anaknya.4.         Dia seorang yang berjiwa besar,iaitu sanggup belajar daripada Azmir untuk          membantunnya membikin drama Sasau.
DOKTOR RAZI1.         Beliau merawat Azmir yang dikatakan menghidap sakit jiwa.2.         Doktor Razi tidak memahami penyakit yang dialami oleh Azmir.3.         Doktor Razi bersikap baik terhadap Azmir kerana telah membenarkan Azmir       bersiar-siar.
IBU AZMIR1.         Beliau telah mengesan sikap gila-gila Azmir sejak anaknya itu di tingkatan enam.2.         Beliau tidak mampu mengurus Azmir.3.         Ibu yang tidak menjaga anaknya kerana Azmir lebih suka tinggal di rumah neneknya.4.         Ibu yang berasa malu dengan sikap anaknya yang gila-gila.
  
harap faham..maaf klu salah yaaaaa