Act, guys... fungsi untuk sejarah ni teacher aq kata nak full mark kena ada fungsi huraian ngn contoh... ni KBAT so sape yg pergi tempat lawatan tu bleh la tgok apa yg ada ... logik pun boleh... tp mesti ada lah fungsinya...contoh fungsi dr segi sosial tempat tu dijadikan destinasi utama pelancongan ke ape ke :))

1
actually bru je abis tulis kerangka :( hmm
ala... takpe kut. hahah relax buat slow2... hntar full bila? esok?
yessssssssss :(
ooooo goodluckk :*
tq rhmh^ u too

Jawapan

2016-07-02T14:18:52+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Yes...and bole jgk kalau nk letak fungsi bngunn tu kpd masyarakat...cnthnya kalau sekolah fungsinya utk mndidik generasi muda supaya pendidikan mereka setaraf dgn negara2 mmbangun di luar sana
help me to get brainlist answer pless