Jawapan

2016-07-10T17:13:06+08:00
10 Disember 2015 dengan 15 Mac 2016:
96 hari (tidak mengandungi 15 Mac 2016)
atau
97 hari (mengandungi 15 Mac 2016)
2016-07-10T17:17:00+08:00
31-10=21+1=22_ini untuk disember
januari== 31
febuari== 29
mac==     15
tambah semua
22+31+29+15=97
97 bahagi 31= 4 bulan bakinya tiga hari