In this situation what will you do
your cikgu suruh masuk satu pertandingan but your mom tak bagi.nak tolak serba salah sebab dah bagi harapan kat your cikgu and your mom pulak tetap tak bagi even your reason munasabah.
so what is your conclusion?

2
Bagi tau la mak awak yang pertandingan tu cikgu suruh masuk dan awak minat...tak kan la mak awak nak halang anak die aktif dalam pertandingan ape2 kot
dah cakap..minat tu ada cuma kemahiran tu agak kelaut ikit..tulah sebabnya..huhu
pertandingan apa?

Jawapan

2016-07-11T22:08:53+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ckpla yg u minat dan nak tolong cikgu
tapi kalau dia tak bagi jugak?
U kena pandai pujuk
i will try..thanks
2016-07-11T22:12:23+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Cuba bincang sebaik mungkin kpd emak, klau emak masih x bagi then cakap kat cikgu yg ibu x benarkan 
ataupun adik-beradik awak mcm kakak atau abang
terima kasih...tengoklah macam mana nanti..
okey... btw all the best 4 the competition n 2 convince ur mum
thank you so much
wc