Jawapan

2016-07-14T23:34:59+08:00
Buka profail orang yang awak nak berkawan tu.tekan jemput rakan.nanti orang yang awak jemput tu akan terima atau tak pemberian awak.kalau die terima maknanya awak da ada rakan
, jemput rakan tu ada kat bahagian mana erkk?
Tekan kat gambar org tu..
kalau app brainly kt tlfon mmg tkde ea die pnya yg nk cri rakan tu
Buka je profil tu.pastu awak cari la.ada berdekatan kat gambar profil die.kat bawah jemput rakan tu ada tulis mesej
Kalau kat app memang takde.kena buka kat google