Jawapan

2014-07-12T16:28:51+08:00

Ini Jawapan Diperakui

√ó
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
DALAM MENGUTARAHAN PERPADUAN DAN INTERASI NASIONAL TERDAPAT 1 CABARAN IAITUi;i.masalah dari segi pembangunan dan pendapatan tidak seimbang yang dialami oleh rahyat daripada sesuatu keturunan bangsa.
Negara Malaysia adalah sebuah negara yang aman dan damai walau pun penduduknya berbilang kaum. Keamanan dan kedamaian ini dapat dikekalkan kerana toleransi antara kaum utama di negara kita iaitu Melayu, Cina dan India. Justeru itu, kita seharusnya bersyukur dengan keamanan dan keharmonian yang membolehkan kita duduk bersama serta berbincang tanpa ada rasa perbezaan antara satu sama lain. Persefahaman yang telah berjaya dicapai ini perlu dikekalkan supaya tiada perasaan curiga antara kaum kerana
KARANGAN CABARAN KAUM DI MALAYSIA
terima kasih :)
boleh kasi line saya ke ?
ini bukan rumusan mie ??