Jawapan

2016-07-31T11:51:30+08:00
1) 32×5=160
2) 28×3=84
3)160-84=76
2016-08-05T15:07:55+08:00
1) 32 darab 5=160
2) 28 darab 3=84
3) 160 tolak 84 = 76