Kita kan dah cari semua info tu dr pelbagai sumber kan.. then kita kena tulis or print ats kertas kan? yang nak ltk ats kertas tu dia punya isi shj or huraian sekali.... mohon reply cpt

1
hanya huraian shj :)
klu huraian tu amik dr internet boleh ke?
boleh tp tak boleh sama jwpn bulat2

Jawapan

2014-07-14T20:46:03+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Better follow your teacher instructions? Kadang kalau lain cikgu, lain jugak yg cikgu tu nak
Nah, http://funcrayons.blogspot.com/2014/07/pt3-sejarah-2014-faktor-faktor-yang.html
ok so print semua faktor tula? sbb sy buat , mcm cth dlm url awak bg tu faktor dia dasar pecah dan perintah kan. sy amik yg tu je tp x bg huraian. jd kena amik sikit huraian dia la?
Oh, kena amik sekali huraian rasanya. Sebab huraian tu kan panduan utk buat karangan nanti
ermmm.. btul tu.. ok terima kasih sudi membantu
okay, sama-sama :)