So hi this is an urgent question i ada buat trial pt3 bm tadi and keluar tajuk amalan menabung so i ada cakap masyarakat yang mengamalkan amalan menabung ino dapat membantu golongan miskin dan anak yatim dengan meyumbang kepada mereka......keluar tajuk ke im so scared ;(

2

Jawapan

2016-08-22T13:55:58+08:00
Tidak..kluar tjuk pun sbb amln mnabng ni bkn mndtngkn faedh kpd diri sendiri mlah mndtngkn faedah kpd msyrkat
ohhh..mcm tu..klw bgitu ,isi kmu tak kluar lah sbb soalan dh memg mnta untuk msyrkt..apa yg kmu tkut kan?
kmau ada ujian apa?
#kmu
percubaan pt3 just takut keluar tajuk sebab baru je baca karangan perbincangan
ohh..tahun nie kmu pun akn ambil pt3.?slain isi yg kmu nytkn,apa lgi isi yg kmu buat?
2016-08-22T15:49:54+08:00
Bahaya cara kamu jawab..takut kamu cerita psl masyarakat..sepatutnya spesifik kpd menabung..mknanya lebih kepada kehidupan seharian kita..soalan dia tanya apa..ada x dia tanya kepada diri sendiri atau masyarakat..ke x ckp dua2..klu semua tu xde maknanya kena masyarakat diterima
Haa tu lari da sikit..aduhh careless..x sepatutnya ibu bapa..hmm byk x point yg masyarakat tu..bape perenggan awak buat psl masyarakat?
1 je ;( but yg lain ada ckp anak patut dididik
untuk menabung sejak kecil lagi and then ada letak peribahsa...dpt meringankan beban mereka pada peringkat dewasa mcm tu
untuk menabung sejak kecil lagi and then ada letak peribahsa...dpt meringankan beban mereka pada peringkat dewasa mcm tu
Doa byk2