Jawapan

2014-07-14T23:42:27+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Nak bagi contohh karangan tak leh la bro....
kalau nak bagi tips boleh....

kalau nak buat perenggan....dlam perenggan mesti ada :-
fakta
huraian
contoh
huraian mesti berkaitan dengan fakta dan contoh seperti:-
-beri sejarah dia (bila ditubuhkan)
-bagi kesan dia (menuju ke arah perpaduan)

ok....yang penting kena confident....buat ja....lepas buat jgn lupa check kat cikgu.
aku dah buat sampai 1000 daa....tu pon tak abis lagi
300 tu x cukup sbnrnya
Komen telah dipadam
haha okler. rase nya boleh jee~ hmm thanks
hahahha... sembang kemaih membawa satu mercu pencapaian yang tinggi...kalau tau guna lah