Adakah sejarah melayu yang kita pelajari sekarang ini sebernanya dimonopoli oleh Rothchild? Ini kerana saya just terbaca dalam buku tentang keluarga rothchild ini yang sebernanya adalah pesuruh dajjal dan mereka yang membuatkan perang dunia 1 dan kedua tercetus serta mereka sebernanya menarik kewangan di setiap negara dlm diam.Adakah ini benar?

1

Jawapan

  • dhea
  • Bercita-cita tinggi
2016-08-28T01:01:04+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Rothchild ni mmg betul..sbb kwn saya sndiri prnah tanya ustaz..dia ni org plg kaya dlm dunia ni tp x prnah diwar2kan..tp even dia kaya tp dia lah org plg pengotor dlm dunia ni..org kata siapa yg keluarkan cerita psl rothchild msti kene bunuh..klau korang trbaca psl dia dkt buku..penulis tu x guna nama sebenar dia..sbb kwn saya tu sndiri dh baca and dia pun pelik..tp bila dia tanya siapa tah..dia dpt tau yg penulis tu bkn nama sbnarnya..tu je yg saya tau..psl sej kita plak..mgkin betul..
thanks..
owh satu lagi saya juga terbaca dalam satu artikel bahawa rothchild telah memasuki malaysia pada tahun 2010?
saya x pasti pasal tu..