Perhatian kepada warga brainly semua saya harap anda tidak berkawan dengan pengguna yang bernama syahila perangai dia sangat tidak senonoh dan tidak ada adab dia juga suka ugut orang jadi saya harap kepada moderator tolonglah padam akaun pengguna syahila ini ada ke patut dia cakap warga brainly ni crazy and stupid .. tolonglah saya dah tak tahan dengan pengguna syahila ini

2
Sepatutnya kena bagitau kat brainlyadmin la bukannya moderator

Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2016-09-01T16:34:19+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Betul tu saya pun pernah kena ugut dengan dia .. pastu dia marahkan saya pulak sebab dia tak boleh jadi moderator ... 
4 5 4
2016-09-01T16:35:25+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Tulah pasal ada ke patut cakap warga brainly ni stupid and crazy
2 5 2