Jawapan

2016-09-06T17:54:28+08:00
Aku tak kasi semua. cuma isi dan buat ayat sendiri, maaf.

-first, kau boleh describe pasal muka, rambut, kuli atau pakai speck ke tak (buat je. bkn dia tahu pun xP)

-then, kau buat hobby cam apa yang dia suka buat dan cita-cita dia nak jadi ape. cakap yang dia mmg ade potensi nak jadi seseorang tu dan boleh buat apa mata pelajaran yang dia minat.

-pastu, ciri-ciri spt seorang yg berjimat cermat dan memahami. dll

-finally cakap korang akan jadi kawan yang mempunyai banyak persamaan dan akan kekal sehingga dewasa 

goooooooood luck ! Ganbatte ~