Jawapan

2016-09-06T22:22:12+08:00
LCW adalah ikon kepada negara kita, Malaysia. Beliau telah menaikkan nama Malaysia di mata-mata dunia dalam bidang kesukanan badminton. Sesungguhnya beliau telah mengharumkan nama Malaysia dipersada dunia.

LCW boleh dijadikan seorang role model untuk tidak mudah berputus asa. Baru-baru ini kita dikejutkan dengan khabar yang kurang enak bila dikaitakn dengan jaguh negara kita, LCW. tetapi, dengan kesungguhan dan semangat patriosme yang kukuh, beliau bangkit dengan bantuan rakyat Malaysia yg sering memberikan kata-kata semangat untuk mencapai balik kedudukan nya.

tu je. mengantuk ah. bye...

good luck ~ ganbatte
1 5 1
2016-09-07T17:38:52+08:00
Dlcw telah  berjaya menaikkan nama negara ke persada antarabangsa dan menjadi model untuk kita kerana dia tidak pernah putus asa con tohnya berjaya memasuki olimpik sebanyak 4 kali dan berusaha walaupun tidak berjaya membawa pulang pingat emas dan dia bangkit dari kedudukan yang terendah sehigga berjaya menjadi pemain ranking pertama dunia dan kita seharusnya berbangga dan menjadikannya sebagai inspirasi kita sebagai anak genewrasi muda ini