How to do the sumber ? pls hlp me frenzz...cz my teacher didnt told anythng 2 us....im transfer from pakistan...so i dono about tis....sry frenz....

2
sumber ni ... kau amik rujukan tu dekat mana ? internet ? buku ? akhbar ? ... kalau buku kau tulis lah tajuk buku and nama penulis . kalau internet , kau tulis website yg kau amik rujukan tu ... kalau akhbar kau tulis nama akhbar , tarikh and halaman
Khush Aamdeed....tq fren
Khush Aamdeed means welcome in pakistan language....tq so much...cz i reli dono about that..tats y im vry suffer with tiz...
tapi perlu ada salinan buku yang,dirujuk,kalau akhbar kena ada artikel atau halaman akhbar berkenaan tajuk kerja sejarah yang dibuat,kalau internet perlu laman web(salin dan letak banyak mana yang ada je,dua pon dah cukup)
no prob

Jawapan

2014-07-16T02:46:33+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
tapi perlu ada salinan buku yang,dirujuk,kalau akhbar kena ada artikel atau halaman akhbar berkenaan tajuk kerja sejarah yang dibuat,kalau internet perlu laman web(salin dan letak banyak mana yang ada je,dua pon dah cukup)
http://mieadham86.blogspot.com/2014/07/contoh-dan-panduan-lengkap-menyediakan.html -dalam laman web ni ada contoh kerja dari A sampai Z,tp sumber dia tak lengkap
tq vry mch...
2014-07-16T02:54:50+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Sumber ?? owhh i see , sumber tuh awk prlu cari dkt dlm internet , perpustakaan , org sumber , akhbar & mcm2 lgi...
okayy ?? :D