Jawapan

2016-09-20T10:11:05+08:00
Minta maaf ,saya tak kenal justin bieber. saya juma kenal ilmu pelajaran saja.
1 1 1
takperlu lah nak kecam begitu sekali. salahkah nak tanya ? tolonglah. takkan saya perlu tanya siapa rasulullah . sedangkan saya sendiri sebagai umat rasulullah s.a.w. cukuplah setakat ni sahaja . kalau kalian x puas hati dan rasa yang soalan saya ini tiada kaitan dengan pelajaran , minta maaf , one thing I'd like to advice, mind ur own business . I don't even disturb u guys' affairs right ? assalamualaikum .
tu baru bagus. lain kali jgn tanya salan tu.
kemon man.this just alittle things.mcm mana kita nak maju kalau kita asyik gaduh benda kecil?
move on!
rileks jangan marah marah hal kecil pun nak gaduh biarlah asalkan dia bahagia.sorry menyampuk.
2016-09-20T12:46:09+08:00
Justin bieber yang ada 1 hidung 2 tangan 2 mata  2 telinga tu
saya kenal dia
2 3 2