Jawapan

2016-09-22T19:58:26+08:00
500kg=0.5 tonnes
I)total mass = 8(1.5)+1.5
=4+1.5
=5.5 tonnes
ii) speed to A = 80/2 = 40km/h
speed to B = 40 x 2=80km/h
time to B = 200/80= 2.5 h
time = 10 00+2h30min+1h30min=14 00 or 2pm