Jawapan

2014-07-16T23:36:56+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
I think , semua sma kot.. :D 
2014-07-16T23:42:08+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
No, its up to the cikgu. So basically cikgu awak akn divide kan awak as in 3-5 orang in agroup camtu. Then, awak n group awak akan dimasukkan ke bilik kuarantin. Right after korang masuk bilik tu, dia akan bagi satu topic. So korang kena discuss for only like 10 mnts je. Lepastu, korang masuk dalam bilik peperiksaan (only ur group will be there n the teachers as well) , korang kena present pasal topic yang diberi. Korang tak boleh baca teks. Itu semuanya spontan, korang kena pandai2 jawab sbb before that kan diorang dah bagi 10 mnts for u guys to discuss everything. Setiap orang kena cakap at least 3 mnts
2 2 2
ayooooooyooooo tapi tak ape thanks a lot
Hahaha k