Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2016-09-25T21:35:31+08:00
Mula awak klik dekat (letakkan fail disini ) - letak gambar dan saya akan membantu (di baris B akhi sekali
3 3 3
Saya x fhm,bole terangkan lebih terperinci?
macam ni , mula mula mila tekan tanya soalan tu pastu nanti dia suruh type soalan kan ? nanti masa nak type tu tengok atas keypad . nanti ada gambar kamera. jadi mila just tekan kamera tu and snap gambar yang mila nak
Ohh..terima kasih
sama sama
sama-sama
2016-09-25T21:36:09+08:00