Jawapan

2016-10-03T23:06:50+08:00
Erm 5 per 10 × RM240= RM120. Shila + Kim = RM240+RM120= RM360
1 5 1
2016-10-03T23:07:56+08:00
5+2+3=10
RM240 divide 10 =24
Shila          Kim
5x24=120  2x24=48
Shila+Kim
RM120+RM48=RM168
1 5 1