Jawapan

Jawapan Paling Bijak!
2016-10-05T21:17:40+08:00
Cheat ni pasal A tengah bertanding dlm satu pertandingan menulis cerpen. Then dia dapat number 2 dlm pertandingan tu sebab B menang. Lepastu A baru teringat yg dia ada baca buku yg sama dgn yg b B tulis. Dia rasa marah dan report(kot. ntahlah, tak ingat) kat pengetua. A dan B ni pun kena panggil gi kat pengetua. B ngaku salah dia sebab dulu dia pernah terbaca pasal cerita yg sama. B cakap dia lupa dia pernah baca serita tu. Akhirnya, A dapat no1. But, A rasa bersalah dan mula terfikir yg dia pernah tak baca buku pasal yg dia dh tulis tu.

Maaflah berbelit tak ingat nama watak :)
1 5 1
ouh,tq XD
sokey
lynne n geoff kan?
Sebab haritu masuk exam, so dah taula XD