Jawapan

2016-10-09T19:03:34+08:00
Tukar kpd sistem 24 jam
2016-10-09T19:09:25+08:00
1 jam = 60 minit , 60 + 45 = 105 minit , 105 × 12 = 1260 minit , 1260 / 60 = 21 jam...
If u wanna join our tution club for math,u may whatsapp me at 0172847059..many of our students have similar problems and now they are able to answer a question by joining my tuition which is only RM1 per month... : )