Jawapan

2014-07-30T22:10:25+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Simple jer..
1st step=relax jeee. :D tunggu dpt tajuk dlm bilik kuarantin tu,
2nd step=ok start bincang ngn kawan (4-5orng),masa diberi 10 min,ok dlm nie xleh bawak pen atau kertas...but hari tu waktu ader pre test dekat maktab aku curi2 bwk jer..hehe(jgn ikut tau :D)
3rd step=masuk bilik penilaian isi borang and duduk depan pemeriksa tu.
4th=pilihlah antara 4 orang tu mana yang paling ok bercakap tu untuk mulakan perbincangan/perbualan korang.
5th=sambil-sambil kawan korang start cakap tu,ok cuba ingat isi yg korang dh bincang tadi and lepas die habis cakap ,sorang 2 akan sambung sampai habis 9-12 minit.

tips penting!!!=selagi die x bunyikan loceng jangan berhenti bercakap,cakap jer apa2 asal tak lari tajuk! :D
hope membantu!
1 4 1
tengss...sangat mmbantu :D
welcome :D
thanks :D (y)
most wlcome :)
Terima kasih! ^_^
2014-07-30T22:11:24+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Ujian lisan utk bm mmerlukan pndengaran yg baik utk mnjawab soalan2 yg akan diberikan selepas audio dipasang...pelbagai bahagian..ada bahagian A, B dan haha...lupa sudaa :D   ....tpi yg pnting murid2 kena bgi teks, dan msti bncangkan tentang tajuk yg di berikan ...

sorry kalu tidak jelas atau tidak faham...hehe...saya pun masih bluurr :D