bagaimana nk jwab soaln lisan erkk ??? sy krang fham ,,,,,,

bleh tkk kwn2 tlg sye mcm mnew nkk jwb soaln ??? hurm

1
sorry.. sy x baca buku tu. Saya punya How I met Myself. Sorry =D
yg around the world in eighty days ni aq dah tengok citernyer kat astro citra
klau rajin tengok lah
relax dan tenang...jawab dengan betul tanpa ada kesalahan
bestlh cerita tu

Jawapan

2014-08-10T11:01:37+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
laa tengok kertas je la pastu cikgu tanya soalan hang kena jawab. contoh
cikgu bagi kertas baca pasal pembakaran terbuka. pastu kena jawab soalan dia lepas baca. conntoh soalan "environment"
1 5 1
cakap jer apa yang ko tahu....tu jer.