Jawapan

2014-08-11T17:14:06+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Idol dan lagi satu tajuknya friend


8 3 8
2014-08-11T17:30:56+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
untuk ujian lisan bi ada tajuk..
-online games
-reading
-traveling
-environmental
-idol
-hobby

12 4 12
depends on your teacher i think , tapi lagi bagus sediakan payung sblm hujan kan haha , kita baca je . kalau keluar Alhamdullilah la , saya tengok jawapan lain byk ckp tajuk ni keluar tapi saya tak boleh nak guarantee la tajuk ni keluar ke tidak
okey . thankyou :) yang pasal friend tu cerita pasal kawan ke atau cerita pasal maksud kawan ?
cerita pasal kawan agaknya
thankyou again :D i apprecate it . goodLuck PT3 !
air pollution,hobby,ambition,water pollution