Jawapan

2014-08-13T22:24:16+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Suara lelaki tak jelas
aku jawab legoland yg soalan last dia....
yg cd syndicatu tu first Syndicate name tk dengar apa ..
aku silap dengar aku pi buat parit city....jawapan dia Pirate CDs
btol ka mna kau thu tu jwpn yg tu? aku ltk jwpn tu hentam je
kawan aku gitau
2014-08-13T22:38:32+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Yes!! its very misleading ....
speaking only in 12 minutes
BM or BI?
2,2
BI is shorter while BM is 10-15 Minutes BI is easy but BM just pray to get the easy theme.
TOPIC KORANG APA LAH?