Hai brainly.my saya kalau boleh nak jawapan yang jelas macam mana bentuk soalan lisan bertutur bahasa inggeris PT3 ni ? boleh senaraikan tajuk tajuk yang mana berkemungkinan akan keluar?

2
kawan syahirah dapat 'your idol /air pollution /online games/ travelling/ reading'. Good luck :)
thanks syahirah..
Tumpang tanya ! Betul kah ada keluar tajuk mengenai best friend??
saya rase mcm tak kot..
Ada

Jawapan

2014-08-17T21:34:49+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Hyep..okey..macam ni awak..kita punya ujian lisan berbeza,,tapi kalu saya tadi saya dapat air pollution..first kita just kene baca teks saje and then cikgu akn tanye beberapa soalan.. but make sure answer in inggeris okey?? goodluck to you!! :)
1 5 1
'reading' tajuk saya dapat
yes..pastikan kita punya sebutan betol,,maybe awk boleh tngok video inggeris..back to the question okey..firstly cikgu tanye apakah pencemaran yang ada??macam mane nak kurangkan pencmaran tu??apa penyakit yang disebabkan pencemaran tu?? maybe maximum soalan yang ditanya just 3 question.. i think la..
ohhyeke. thanks sebab dah sudi share :)
welcome..harap-harap u can did it..goodluck okey?? banyak kan doa..ustaz saya psan just zikir "al-falah" dalam bilik kuarintin tu..it makes you more tenang..
allahu. terima kasih sangat sangat atas sokongan dan komen komen yang positif yang saya dapat. Sesungguhnya hanya Allah sahaja yang dapat membalas jasa kalian semua. thanks again. at least kurang sikit beban yang ada dlm kepala otak ni hehe. in shaa allah i can do it well. berkat doa rakan rakan semua, in shaa allah dipermudahkan. thanks brainly.my dan rakan2 seperjuangan ;D
2014-08-18T17:30:59+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Books
ambition
friend
phone
online games
junk foods