Jawapan

2014-09-29T15:47:13+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Dgr kata essy yg ada kotak tu tukar kdp speech.. diorang nak buat macam format SPM ..speech tu nanti takde gambar tapi lebih kurang macam ni .. and soalan tu bagi keyword
tapi kita kena tambah sendiri..
(sori tak ingat soalan and grammar mistake)

your english club teacher ask you to give a speech on reading.. 
the points are given and you have to add two more points..
- the benefits on reading
-schools must encourage reading
-parents can give books as a gifts
-parents read book to child when they still young 

apa-apa pun.. good luck
2014-10-01T15:50:18+08:00

Ini Jawapan Diperakui

×
Jawapan diperakui mengandungi maklumat yang boleh dipercayai dan diharapkan yang dijamin dipilih dengan teliti oleh sepasukan pakar. Brainly mempunyai berjuta-juta jawapan berkualiti tinggi, semuanya disederhanakan dengan teliti oleh ahli komuniti kami yang paling dipercayai, tetapi jawapan diperakui adalah terbaik di kalangan terbaik.
Entah,hope ada lah kan.saya sangat suka itu...